piaggo ape pizzaoven foodtruck

Piaggo ape + pizzaoven

295,00 vanaf prijs
  • Stoere Piaggio Ape
  • Pizzaoven met brandhout
  • Inclusief pizza gereedschap

Piaggo Ape foodtruck huren

Ontdek de mogelijkheid om een authentieke Piaggio Ape 50 foodtruck te huren bij hout-oven.nl! Onze schitterende Piaggio Ape 50, rechtstreeks geïmporteerd uit Italië, voegt een uniek element toe aan jouw evenement. Deze Piaggio heeft vele jaren doorgebracht tussen de charmante bergdorpjes San Martino, Valle Caudina en Pannarano, onder de rook van heerlijke pizzageuren uit Napels. Deze gezellige driewieler voorzag de dorpen van vers fruit, zoals bloedsinaasappels en citroenen voor de limocello. De Piaggio straalt nog steeds de robuuste charme en warme zon uit, van het landschap waar hij doorheen heeft gereisd.

Mobiele pizza keuken

We hebben de Piaggio volledig gerestaureerd en omgetoverd tot een mobiele pizzakeuken. Op het Carrara-marmer rol je het verse deeg tot een perfecte pizzabodem (vergeet de bloem niet!). Het eikenhouten blad op de achterklep is afgewerkt met een glanzende lak die schittert in de zon. In het blad zijn meerdere RVS gastronorm bakken verzonken, zodat de geraspte mozzarella kaas en tomatensaus binnen handbereik zijn. Als een échte pizzabakker bereid je op deze Italiaanse foodtruck de heerlijkste pizza’s!

Personaliseer jouw Italiaanse pizza avond

Deze Piaggio maakt jouw feest compleet! Als opvallende eyecatcher rollen we hem naar jouw locatie, waar hij perfect naast onze pizzaoven past. Iedereen zal onder de indruk zijn! Boven het werkblad hangt een speciaal frame, waar je de foodtruck kunt versieren in jouw eigen stijl. Ben je geïnspireerd om Italiaanse vlaggetjes te gebruiken of heb je een creatiever idee? We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jouw feest in de ultieme Italiaanse sferen komt.