ofyr BBQ bakken met pannen

Ofyr los huren

150,00
  • Inclusief BBQ gereedschap
  • Exclusief brandhout

Ofyr BBQ huren

Een echte eyecatcher op jouw feest; deze Ofyr is de rage in BBQ’end Nederland. Door de robuuste uitstraling door het cortens staal, heb je direct een stoere uitstraling in de tuin. De ofyr barbecue is dé toevoeging voor elk feest. Door de grote ring, rondom een knisperend haardvuur, is het niet alleen een hele stoere barbecue; maar ook een sfeermaker. 

De Ofyr kenmerkt zich door de grote ring rondom het open vuur. Door de geleidende werking, word deze ronde plaat knetter heet. Direct op de plaat bak je de beste gerechten; denk aan (vega) hamburgers, saté; maar ook vis, kreeft en diverse groenten. Deze alleskunner is dan ook een mooie toevoeging voor jouw BBQ feest.

Hout-oven biedt diverse arrangementen voor een geslaagd evenement. Naast een BBQ of pizzaoven bieden wij ook complete (vlees/vis/vega) pakketten aan.

Naast Ofyr BBQ’s heeft hout-oven.nl ook RVS pizzaovens voor de verhuur. Om een evenement echt compleet te maken, vind je op onze ”maak je feest compleet” pagina alle accessoires. Zoals bijvoorbeeld een biertap, bar, maar ook statafels en partytenten.