hout-oven.nl

Pizzaoven huren op locatie

Een pizzaoven huren, dat doe je niet elke dag. Wij verhuren én verkopen diverse pizzaovens. Groot en klein en verschillend van kleur. De pizzaoven die wij verhuren zijn handzaam, en makkelijk te verplaatsen door het geringe gewicht. Onze hoofd locatie zit in Leiden, maar waar wegen zijn kunnen wij de pizzaoven leveren.

Hoe werkt de pizzaoven huren?

Het huren van een hout gestookte pizza oven is een makkelijke manier om te kijken of het bij je past of om juist een gezellig familie feest te organiseren. De oven past in een normale auto (Volkswagen Golf zelfs) en is makkelijk te installeren. Het huren werkt als volgt; neem contact met ons op, wij verzorgen een pizzames scherp voorstel en spreken af hoe, wat en waar!

Welke pakketten bieden jullie aan?

Wij bieden alles aan. Voor de mensen die het leuk vinden om zelf deeg te rollen en alle ingrediënten te verzorgen, huur dan alleen enkel de oven. Wij leveren er brandhout bij met bijhorende gereedschappen.

Daarnaast hebben we een pakket welke in combinatie met deeg, mozzarella strooikaas en tomatensaus geleverd word. De ingrediënten kan je zelf inkopen en bedenken! Leuk om diverse pizza’s te testen in de RVS pizzaoven.

Als laatste bieden we een compleet pakket aan met oven, bodems en toppings. De toppings zijn over de top en kan je uitbreiden indien gewenst. Op onze FAQ pagina vind je alle handigheden en wat erbij zo’n pakket inbegrepen is.

Vanzelfsprekend kunnen we ook biertaps, biertafels, parasols en limoncello regelen. Kortom van a-z zijn wij jouw partner.

Andere blogs

pizza mozzarella uit de hout gestookte pizzaoven
Pizza maken in de pizzaoven

Een recept voor de bekende pizza mozzerella. Wie kent hem niet? Makkelijk te bereiden op de hout gestookte pizzaoven van hout-oven.nl