Artikel retourneren

U kunt uw bestelling deels of geheel retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Na het annuleren van de order heeft u nog 14 dagen om het pakket bij ons te laten bezorgen. Producten dient u retour aan te melden door het ordernummer én de betreffende artikelen te mailen naar info@hout-oven.nl. 

Is uw product beschadigd of verkeerd geleverd dan ontvangt u van ons een retourlabel zodat u de artikelen kosteloos kunt retourneren.

Wilt u het artikel retour sturen omdat u zich bedacht heeft? Dat mag natuurlijk, de retourkosten zijn dan voor uw eigen rekening. Zorg dat het artikel onbeschadigd en in de onbeschadigde originele verpakking verzonden wordt. U ontvangt de retourgegevens na het aanmelden van uw retour per email. Zodra de artikelen ontvangen en gecontroleerd zijn ontvangt u het gehele bedrag binnen 14 dagen na aanmelden op uw rekening. 

Retourzendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

Hoe kan ik het product terugsturen?

Gebruik een stevige doos, het liefst de originele. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk en kunnen we er  iemand anders mee blij maken. Wij kunnen u alleen het volledige bedrag retour storten als het artikel in onbeschadigde staat bij ons retour komt.

U kunt de status volgen via de track & trace die u bij uw verzendbevestiging ontvangt.

Het kan voorkomen dat uw retour volgens de track & trace is aangekomen in ons magazijn, maar dat je nog geen ontvangstbevestiging hebt gekregen. Geen zorgen, het kan tot 24 uur duren voordat we uw retour in behandeling nemen.